A Győr-Moson -Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Geszti Péter szakértőtársa

A Geszti Péter Special Vállalkozói nap győri állomásán a délutáni KKV Labor szakértői beszélgetésen konkrét eseteket ismerhetnek meg a résztvevők. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Pintér- Péntek Imre is csatlakozik Geszti Péterhez és szakértőinkhez.

“A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elkötelezett a vállalkozások fejlesztése érdekében, szakmai tevékenységével, vállalkozásfejlesztési tanácsadásaival, innovációs törekvéseivel folyamatosan azon dolgozik, hogy a megyében működő vállalkozásvezetők hozzájussanak azokhoz az információkhoz, melyek további fejlődésüket, szemléletformálásukat és újabb piacokra történő belépésüket szolgálják. A Geszti Péter Special road-show olyan hatékony marketing és kommunikációs eszközöket, példaértékű esettanulmányokat tár a nagyközönség elé, melyek ismerete nélkülözhetetlen a 21. századi vállalkozói és üzleti lehetőségek kiaknázásához. A rendezvény szakmai tartalma, vállalkozóknak szóló célzott, őszinte hangvétele alapján meggyőződésünk, hogy a felépített szakmai együttműködéssel és az esemény támogatásával kamaraként is hozzájárulhatunk a megyében működő kis- és középvállalkozások fellendítéséhez.”- Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Pintér-Péntek Imre, az X-Meditor kreatív ügynökség tulajdonosa, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki elkötelezett a kiválóság, az innováció és a kimagasló minőségű megoldások iránt. Munkásságát és sikereit rendszerszemlélet, szervezet- és folyamatorientáltság, hatékonyság, precizitás és szegmens specifikus ismeretek jellemzik. Vállalkozása szakfolyóiratok kiadásával, online felületek kezelésével, kiállítások, tanulmányi versenyek, kampányok és exkluzív rendezvények szervezésével foglalkozik.

A győri Vállalkozói Nap szakértői:

Geszti Péter – Marketing-kommunikációs szakember, kreatív producer

Hudecz Anna – Coach, HR szakértő

Kovács Ákos – Vállalati termékfejlesztési igazgató – Vodafone Magyarország Zrt.

Kökény Roland –KKV szegmens marketing főosztályvezető – K&H Bank

és Pintér- Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

 

Jegyvásárlás: https://bnbhungary.jegy.hu/

2019. november 26. Győr

2019. november 27. Veszprém