Hudecz Annamária előadónk a Coaching112 közösség tagja

Mi is büszkék vagyunk Hudecz Annamária HR előadónkra, aki a Coaching112 közösség tagjává vált. 
 

Hudecz Annamária gondolatai a coachingról: 
 
„Hudecz Annamária vagyok. Coach.
Egy jól irányzott kérdés, egy idézet, egy baráti segítség, egy egész gépezetet képes beindítani bennünk.
„Eléggé rosszul érzed-e magad ahhoz, hogy változtass?”– Ez a jól időzített kérdés döbbentett rá arra, hogy csakis én magam tudok változtatni a nehézségeken, a problémákhoz való hozzáállásomon, és ez indított el a mélyebb önismeret és coaching irányába. Jöhetett a covid, jöhettek más kihívások, mindig sikerült visszatalálni önmagamhoz, amit inkább úgy fogalmaznék: sikerült megtartani a kapcsolatot a legbensőbb énemmel, és tanulni a nehézségből.
Az önismereti folyamat során tudatosult bennem, hogy tapasztalatommal, gyakorlatommal segítsem mindazon vezetőket, akik elakadásokkal küzdenek magánéleti vagy üzleti területen, és készek arra, hogy ezen nehézségeken dolgozzanak, és elkezdjék, vagy folytassák az önmaguk megismeréséhez vezető utazást, legyen az a covid-vírushelyzet miatt, vagy bármilyen más okból kialakult nehézség, elakadás. 18 éves HR tapasztalatommal állok itt, hogy segítsek.
Az első hullám coaching megbízásai, tanulságai arra sarkallja a Coaching112 csapatot, hogy a második hullámban is segítsünk azoknak, akiknek szüksége van ránk. coaching112@gmail.com”
Coaching112 LindkedIn: https://rb.gy/e2rs2y
Forrás: Hudecz Annamária/Facebook