Első millióm története – Újra képernyőn a sikeres üzleti portréműsor!

Első millióm története – a siker mércéi, lehetőségei váratlan helyzetekben

Az első millióm története sikertörténetek sorozata. Olyan sikertörténeteké, amelyben három dolog biztosan közös: a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. A sikeres üzletember számára a gazdagság a szabadságot jelenti.

A 4. évad beszélgetéseinek középpontjában az a siker, kudarc, kitartás, áll, ahogyan a cégek alkalmazkodni tudnak a váratlan helyzetekhez, ahogyan túlélik a nem várt nehézségeket.

“ Ahogy változik körülöttünk a világ, ahogy megtanultuk az elmúlt hónapokban, hogy mennyi mindenre képesek vagyunk, amit előtte sose gondoltunk volna, lesz egyre nyilvánvalóbb, hogy az üzelteben is egészen másképpen kell gondolkodni. Azok a cégek, amelyeket úgy építettek fel, hogy gyorsabban képesek alkalmazkodni az új helyzetekhez, – divatos szóval a verzatilis cégek -életképesebbek, rugalmasabbak, ütésállóbbak, mint azok, amelyek lassabban tudnak, vagy egyáltalán nem képesek változni, megújulni.  

Ebben a sorozatban olyan cégek sikerét, – az Első milliójuk történetét -mutatom meg Önöknek, amelyek egyvalamiben biztosan közösek. Azt a magyar mondást, hogy “járt utat járatlanért el ne hagyj” biztosan nem alkalmazzák.”  

Egy régi városi legenda szerint, soha ne kérdezd egy vállalkozótól az első milliója történetét…

Mi megkérdezzük, mert hissszük, hogy Magyarország versenyképessége ma már a kreatív és innovatív vállalkozásoktól függ. Ezeknek a vállalkozásoknak az alapítói pedig köztünk élnek és tudják, hogyan lehetséges transzparens eszközökkel, együttműködésre épülő tudással, teljesítmény-alapú üzletet építeni.

A sikeres vállalkozó személye egy agilis, a mai vállalkozási sikerek alapjait ismerő, eszközeit aktívan használó üzletember, aki rugalmas és nyitott az új, innovatív lehetőségek megismerésére.

Máté Krisztina, aki Az Első millióm történetében az üzletemberekkel beszélget, maga is sikeres vállalkozó.

A portréműsor 4. évadának szereplőit tehát az köti össze, amely ezekben a hetekben – hónapokban talán mindnyájunkat leginkább foglalkoztat: hogyan éli túl a cég a válságot, hogyan alkalmazkodik az új helyzetekhez, hogyan képes változtatni, átalakulni, hogyan kezdődjön az újjáépítés. Nem túlzás: újjászületés.

Azok az üzletemberek, akiket ebben a sorozatban megismerhetnek, elsők között ismerték fel a lehetőségeket és nem teketóriáztak. Van mit ellesni tőlük.

Az első millióm története szerdánként, a késő esti híradó után.

A műsor kiemelt partnere a Vodafone Magyarország Zrt.